B-Meting, Homerushof, Sterrenschool, Almere Poort

Op verzoek nog een keer begonnen voor de sterrenschool, voor de deur meten we waardes van 150μW  tot 300μW 

Bij eerdere metingen aan de zijkant van het gebouw waar een zich een KDV bevind meten we net buiten de hekken waardes van 420μW  tot wel 1640μW  Achter het gebouw (Ten opzichte van de mast) viel de straling mee. bij de schommel tussen 10μW  en de 60μW  (nog niet echt gezond)

De verassing kwam vandaag door een idee om aan te bellen bij het appartementen complex ertegen over of eigenlijk naast de mast.

met succes, en een verschrikkelijke constatering. de kinderkamer werd een waarde gemeten van ruim 6000μW  en in de huiskamer met het raam open 36000 (zes en dertig duizend)μW 

Wij voelden het eigenlijk ook meteen en dit heeft niets met overgevoeligheid te maken. ander symptomen die bekend voorkwamen waren hoofdpijn en slaap problemen, en ook andere “Slaap issues” waar een gemeenschappelijke deler in voor kwam.

Nachtrust van de kleine werd ook opgemerkt in de tabel is melatonine een voorkomend symptoom bij al veel lagere waarden… zie tabel

Dit zijn waarden waar volgens onderzoek : Hoogsignificante veranderingen in cortex en hippocampus optreden bij mensen, Geheugenverslechtering bij kinderen , leukemie, miskramen, zeer sterke melatonine reductie, serotonine reductie, hartaanvallen, hartritmestoornissen, mee gepaard gaan. en dan zijn dit er nog maar een paar van de veel voorkomende dagelijkse klachten.

Het probleem met 4G is al groter dan we weten… laat staan zomenteen 5G

Stel vragen binnen de scholen, clubs, gemeenten, aan elkaar.

Jason Wolmuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *